KOCAELİ / KANDIRA - Kandıra Bozburun Ortaokulu

Kandıra Bozburun Ortaokulu

Bozburun Köyü Kandıra/Kocaeli
Vizyon
Gerek eğitim-öğretim yönünden gerekse sosyal faaliyetler yönünden Kandıra’da örnek bir kurum olabilmek ve fark yaratabilmek.
Misyon
Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, ahlaklı, vatanına ve milletine faydalı olmayı hedeflemiş bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2013 Yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı genel deneme sınavı ilçe 1.´liği 2013 yılı sportif faaliyetlerde: Yıldız Kızlar Kros Müsabakaları il 5.´liği ilçe kros müsabakalarında minik kızlarda birincilik, minik erkeklerde ikincilik ve yıldız kızlarda yine ikincilik
Katı yakıtlı kalorifer
Ulaşım
Saatte bir Kandıra-Adapazarı arabaları geçmektedir. Arabalar Kandıra terminalinden ve Adapazarı kuzey terminalinden hareket etmektedirler.
Yerleşim Yeri
Kandıra-Adapazarı yolu üzerinde 8.Km´de hemen yol kenarındadır. Okul Bozburun Köy merkezinden 2 Km uzaktadır. Okula taşıması yapılan köylerin orta noktası sayılabilecek bir konumdadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kandıra İlçesine 8km, İzmit İlçe Merkezine 48km mesafededir. Adapazarı´na uzaklığı 45 km´dir.